Pannenkoekenhuis Koeckers

Ontdek in het kindvriendelijke restaurant de overheerlijke pannenkoeken van Zundert en omgeving. Pannenkoekenhuis Koeckers bevindt zich aan de Bredaseweg tussen Rijsbergen en Zundert. Hier kun je genieten van de smakelijkste pannenkoeken en een unieke beleving ervaren. Gegarandeerd kwaliteit, service, gastvrijheid, gezelligheid en niet te vergeten, een speelparadijs voor kinderen. Voel je vrij om langs te komen en te genieten van de heerlijkste pannenkoeken in Zundert en omstreken.

Stan van Eekelen B.V.

Stan van Eekelen BV is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de land en tuinbouw sector. Alle water technische en elektrotechnische werkzaamheden en materialen in deze sector kunnen zij voor u verzorgen. Ook voor bluswaterinstallaties & stofbestrijding bent u bij Stan van Eekelen aan het juiste adres. Tevens realiseren zij complete elektrotechnische installaties in loodsen van datanetwerk, verlichting, krachtstroom tot hoofdverdelers.

Ron Poppelaars Transport

Ron Poppelaars Transport BV is een onderneming uit het Brabantse Zundert welke opgericht is door Ron Poppelaars in 2011. Genoemd RPT is gespecialiseerd in het transport van AGF producten in Koelcontainers en Koel/Vries trailers. Ook transporteren zij zeecontainers met producten voor Food/Feed en ADR IMO containers.

Schrauwen Goudsmid - Juwelier

Juwelier Schrauwen staat bekend om een zeer ruim assortiment horloges en sieraden. Daarnaast bieden wij u een persoonlijk en vakkundig advies, maar dat is nog niet alles..... Als extra service hebben zij voor hun klanten een eigen atelier in de zaak waar u uw aangekochte horloge of sieraad kunt laten aanpassen of repareren. In het atelier worden ook sieraden ontworpen en naar uw wens gemaakt. Denk hierbij aan trouwringen, maar ook aan sieraden met as, vingerafdruk of eigen handschrift. Het belangrijkste hierbij is de wens van de klant!

W. Huijbregts

W. Huijbregts is een modern bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technieken op het gebied van loonwerk, grondwerk en civiele werkzaamheden. Kwaliteit en service staan bij al hun werkzaamheden hoog in het vaandel. Hun team bestaat uit gemotiveerde en gedreven medewerkers, die met hun opleiding en ervaring u volledig van dienst kunnen zijn.

Van Dongen Financieel Adviesbureau

Van Dongen Financieel Adviesbureau is een onafhankelijk werkend adviesbureau. Hun dienstverlening bestaat uit het informeren en adviseren over, alsmede het bemiddelen in financiele producten. Zij doen dit op het gebied van hypotheken, pensioenen, verzekeringen, sparen, beleggingen en financieringen. Uw hypotheek en overige financiele zaken brengen zij helder en overzichtelijk in beeld. Op basis van uw gegevens maken zij een uitgebreid overzicht zodat u een duidelijk beeld heeft van uw financiele positie.

Solberg

Met ruim 50 jaar ervaring is Solberg kipspecialiteiten geen onbekende meer in Brabant en Zuid-Holland. Zij staan op de markten in Dubbeldam, Rijsbergen, Etten - Leur, Zundert, Gilze, Geertruidenberg en St. Willebrord. Met de combinatie van markthandel en groothandel leveren zij een goed product!

Handelskwekerij Nouws

De handelkwekerij Nouws helpen u aan bloeiende vaste planten, heesters en andere kleurrijke tuinplanten Bent u op zoek naar iets voor uw tuin of wilt u daar advies over. Bel of mail dan gerust naar Handelskwekerij Nouws. Zij zullen u een passend advies geven of de planten zoeken die u wilt.

Brocks Brillen & Contactlenzen

Bij Brocks vindt u de hipste monturen en zonnebrillen op sterkte, maar ook wanneer u op zoek bent naar een meer tijdloos montuur bent u van harte welkom! Tevens kunt u bij hun terecht voor advies en de aankoop van contactlenzen. Wilt u graag een nieuwe bril of zonnebril, maar weet u niet welke model het beste bij u past? Kom dan gerust eens langs bij Brocks om onze collectie brillen en zonnebrillen te passen en bekijken. Uiteraard staan hun vakkundig opgeleide opticiens graag voor u klaar.

BeMa Catering

BeMa Catering heeft een groot standaardassortiment. U vindt al onze producten in de webshop en op de bestellijst. Daarnaast kunt u bij hun terecht voor verhuur van aanvullende cateringproducten als borden, barbecues, koelwagens en nog veel meer. Ook het huren van een frietwagen voor uw feest of het compleet culinair laten verzorgen van uw evenement behoren tot de mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met hun op.

Tenax Tree-plugs & seeds

De doelstelling van Tenax is kwekers een voorsprong te geven dankzij een goede oorsprong. De door Tenax zorgvuldig behandelde boomzaden en geteelde plugplanten zijn voor kwekers een degelijke START! Door het gelijkmatig kiemen van onze zaden en de vitaliteit van onze plugplanten, krijgen kwekers een flinke voorsprong in het teeltproces. Door het aanschaffen van plugplanten zijn kwekers geen kostbare tijd en overmatige ruimte meer kwijt aan het zaaien van zaden of het opkweken van jonge planten.

Accountenz, breda

Gericht op het verbeteren van uw ondernemingsresultaten. Zij helpen u, uw ondernemingsresultaten op financieel en fiscaal vlak te verbeteren. Door u zo min mogelijk belasting te laten betalen. Door u optimaal te laten profiteren van financiële voordelen. Door uw fiscale risico´s te beperken en boetes en naheffingen te voorkomen. Door u financieel en fiscaal te adviseren en begeleiden. Zodat u uw investering in onze diensten meer dan terugverdient.

Inverco

Voor lasmaterialen bent u bij Inverco aan het juiste adres. Het is een leverancier van o.a. ZIKA-lasmaterialen.